About

Sunt Simona Băleanu și cred în visuri. Visuri care devin realitate. Preocupată încă din copilărie de a avea o imagine potrivită printre copiii de aceeași vârstă, m-am concentrat ulterior pe a avea o imagine potrivită în mediul în care trăiesc, fără a îmi pierde autenticitatea.
Am simțit astfel o puternică atracție față de marketing și promovare, care s-a concretizat cu o adevărată pasiune pentru PR. De ce PR? Pentru că am descoperit, cu ajutorul mentorilor mei, că în spatele fiecărui brand, în spatele fiecărei publicații, în spatele fiecărui tabel despre consumatori există oameni. Oameni care trebuie înțeleși, respectați și la ale căror nevoi este necesar să ne adaptăm.
Am înțeles că deși este privit ca un nou moft, PR-ul a existat dintotdeauna și că, de foarte multe ori, comunicarea eficientă a rescris pagini importante ale istoriei.
Nu m-am mulțumit niciodată cu jumătăți de măsură, așa că PR-ul a devenit un stil de viață, fiind non-stop o persoană conectată și un fin observator a ceea ce se întâmplă în această lume.
Nu știi să comunici potrivit pentru brand-ul tău? Nu te descuraja. Aceasta este misiunea mea: să fac oamenii să își trăiască visurile: să construiască un brand, o imagine, să se poziționeze corect și să comunice permanent într-un mod pasionat și productiv.
Pentru asta voi fi aici, pe siteul meu, cu un sfat, informație sau doar o observație asupra PR-ului.
.